Doing a Burbank Bungalo

panorama

 

 

 

 

A pretty regular kitchen redesign.

stove, ref, sink, microwave, pantry.
tripling counter space in an
interlocking configuration worked into
the room’s place as a domestic
intersection connecting front to back,
cooking with dining and sleeping.
A glazed prism hingeing into theSoCal
light opens a sightline to the street.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: